7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af online shops tilbyder nu et stort udvalg af leveringsmidler. En der er meget populær er nu om dage at få sendt til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte produkter lige præcis når det passer ind i din kalender. Muligheden er altså super fremkommelig, samt oftest endda den prisbilligste fragtform.

Fragttiden er naturligvis ultra væsentlig ifald man står og skal bruge produktet nu og her, og i det øjemed er det øjensynligt væsentligt at du undersøger tidshorisonten for levering ved den pågældende vare.

Mange e-handler annoncerer dag-til-dag levering på en række af deres produkter, som er betinget af at du når at bestille forud for et konkret tidspunkt, således at de har udsigt til at kunne nå at få produkterne distribueret forinden personalet har fyraften.

Bestil hjem til dig selv eller til adressen på dit arbejde

Det er ualmindeligt uproblematisk for os alle at prissammenligne fra diverse internet outlets på Shopsave og på grund af dette har massevis af e-forhandlere fundet det nødvendigt at nedsætte salgsværdien på deres produkter – til babyer og børn, og endvidere også til mænd og kvinder – helt i bund, og endda nogle gange tilbyde fragtfri levering.

Det kan dog stadigvæk vise sig profitabelt at sammenholde visse e-handler efter tilbud inden du handler, sådan at man er usvigeligt sikker på at antage den mindst kostelige pris.

Generelt anbefaler vi kortbestillinger eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du drage fordel af et afbetalingstilbud fra for eksempel ViaBill, hvis du foretrækker at finansiere regningen over en periode.

Forinden nogen handler i en e-handler behøver de faktisk gennemlæse e-butikkens forretningsbetingelser, dog er det oftest en tidskrævende opgave.

En anden mulighed kunne være at se om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, som længe har været et signal om at online webshoppen opretholder de opstillede regler, udover at online forhandleren ofte overvåges af jurister som forstår de gældende bestemmelser. Desuden giver det dig genvej til støtte, hvis du forvoldes besvær ved din ordre.

Flere e-forhandlere byder på 1 dags fragt

Trustpilot frembyder temmelig troværdige løsninger til at dechifrere en stor portion andre kunders betragtninger og derved tilrådes det, at du gransker internet virksomhedens anmeldelser før du bestiller.

Facebook medfører lignende en lang række gavnlige løsninger til at få en idé om e-forhandlerens troværdighed. Her ser vi nogle online webshops hvor folk kan give en evaluering af deres købsoplevelse, som ydermere burde bruges til at tage stilling til tilfredsheden hos kunderne.

Vores hjemmeside er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har samarbejder med et hold af webbutikker og markedsfører deres varer, og indkasserer provision hvis vores besøgende fuldfører en ordre.

Data om tilbud og internet webshops vedligeholdes fra tid til anden, men vi kan ikke give garantier imod modifikationer der måtte være udført siden vi sidst opdaterede vores oplysninger.