7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Størstedelen af forhandlere på nettet udlover nu om stunder diverse forskellige leveringsmåder. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt udleveringssteder, så du nemt selv kan hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Metoden er altså meget smertefri, og oftest desuden den prisbilligste fragtmetode.

Du kan endvidere planlægge at få leveret hjem til dig eller ud på dit arbejde. Fragttypen bliver som regel en anelse mindre prisbillig, men desuden super fremkommelig. Den mest letkøbte leveringsløsning er utvivlsomt at hente produkterne selv, men den mulighed betinges af at du lever i nærheden af e-butikkens tilholdssted.

Flere internet forhandlere tilbyder dag-til-dag fragt på mange af shoppens produkter, men husk at det påkræver at bestillingen køres igennem forud for et fastslået klokkeslæt, så at de sandsynligvis kan nå at få produkterne klar forud for at medarbejderne får fri.

Visse outlets på nettet frembyder levering uden beregning, men for det meste påkræves det at du aftager for en fastsat sum. Derudover burde man snuppe den mindst kostelige løsning til levering, som i de fleste tilfælde – ligegyldigt om man er nær Aarhus, Haderslev eller Vojens – vil blive at få dem til at levere din ordre til et udleveringssted.

E-handel udfordrer de fysiske butikker

Det er efterhånden ret så simpelt for almindelige dødelige at vurdere prisniveauet hos diverse internet shops og med det motiv har langt de fleste firmaer på nettet fundet det uundgåeligt at nedbringe udsalgspriserne på mange af deres varer – til babyer og børn, og tillige også til voksne – markant, og endda nogle gange præstere levering uden betaling.

Men det kan til hver en tid blive gavnligt at prøve et par butikker på nettet efter udsalg forinden du shopper, så man er på den sikre side med at opnå den skarpeste pris.

Du må bare ikke glemme, at hvis en netshop udbyder produkter for en salgspris der kan ses som utopisk fremragende, er det undertiden være et tegn på en svindel netbutik. Betalinger med kort er heldigvis en del af en foranstaltning, som dækker køber imod svindlende internet varehuse.

Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Som en anden løsning burde du overveje en afbetalingsordning fra eksempelvis ViaBill, når du ønsker at afbetale beløbet af flere omgange.

Forud for at folk shopper i en internet butik kunne de i reglen løbe igennem dens betingelser, men det er undertiden ikke særlig spændende.

Et alternativt forslag kunne måske være at se om online shoppen er godkendt af e-mærket, som generelt er en garanti for at e-handlen efterlever de officielle danske regler, samt at internet webshoppen tit revideres af fagmænd der har nøje kendskab til de gældende vilkår. Det giver dig anledning til bistand, ifald du forvoldes besvær som følge af din bestilling.

Foruden dette slår vi et slag for at køberen er omhyggelig omkring de mest vitale vedtægter der gælder for transaktionen, f.eks. hvilken ombytningsret hjemmesiden har. I relation til det er det tillige essesentielt, at man permanent sikrer ens faktura, så man til enhver tid kan bekræfte sin ordre, uanset om man er dreng eller pige.

En lang række online shops giver dag-til-dag fragt

Trustpilot indebærer uden sammenligning udmærkede chancer for at granske en stor gruppe tidligere forbrugeres ratings og på grund af dette stiller vi forslag om, at du tjekker netbutikkens omtaler forinden du køber.

Facebook indebærer tilsvarende ganske hæderlige chancer for at få kendskab til online virksomhedens pålidelighed. Foruden det møder vi en del internet handler hvor det er muligt at meddele en evaluering af ordreforløbet, som også burde tages i brug til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Informationer angående produkter og online selskaber opretholdes løbende, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for rettelser der måtte være udarbejdet efter at vi sidst opdaterede de anvendte informationer.