7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af e-handler giver i dag et hav af forskellige leveringsformer. Det mest almindelige er nu om dage at få leveret til et afhentningssted, som giver dig mulighed for at hente de købte varer når det passer dig. Fragtmuligheden er altså rigtig gnidningsløs, og oftest tilmed den prisbilligste form for fragt.

Du burde ydermere beslutte dig for at bestille ordren til levering til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Fragtløsningen er godt nok lidt mere bekostelig, men til gengæld ualmindeligt gnidningsløs. Den prisbilligste leveringsmodel er utvivlsomt at hente varerne selv, som desværre nødvendiggør at du opholder dig i kort afstand af online forretningens bopæl.

Leveringstidspunktet kan vise sig at være ultra central når du skal bruge produktet øjeblikkeligt, og derfor er det relativt på sin plads at vi finder den anslåede leveringsdato ved den pågældende vare.

Flere internet handler annoncerer levering efter en enkelt hverdag på mange af deres produkter, men husk at det kræver at ordren lægges inden et bestemt klokkeslæt, sådan at de har mulighed for at nå at få pakken klar forud for at lagermedarbejderne drager hjemad.

Leveringsdygtigheden er jo vældig aktuel

Det er i høj grad problemfrit for købere at analysere priser hos forskellige netbutikker på www.lavpuls.dk og til gengæld har massevis af e-firmaer været tvunget til at nedskære salgsværdien på en række af deres varer – til babyer og børn, og samtidig til mænd og kvinder – betydeligt, og endda nogle gange byde på gratis levering.

Derfor kan det imidlertid vise sig gunstigt at undersøge nogle få e-butikker efter rabatkoder forinden du placerer ordren, så du er sikret at opnå den skarpeste pris.

Du bør trods alt være klar over, at såfremt en shop på nettet afsætter et produkt til salg for en pris som anses for ufattelig lav, bør det i nogle tilfælde være et fingerpeg om en uægte internet virksomhed. Bestillinger med kort er imidlertid omfavnet af Indsigelsesordningen, som begunstiger dig som kunde overfor snydagtige e-forretninger.

Generelt anbefaler vi kortkøb eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du vælge et afbetalingstilbud fra eksempelvis ViaBill, for så vidt du efterspørger at betale betalingen over en periode.

Trustpilot medfører rigtig fine muligheder

Forud for at folk køber i en online virksomhed kan de altid bese deres handelsbetingelser, dog er det i reglen ikke særlig interessant.

Et andet alternativ kunne være at undersøge om e-firmaet er støttet af e-mærket, fordi det burde være en erklæring om at netbutikken anerkender gældende dansk lovgivning, foruden at online virksomheden hyppigt føres tilsyn med af jurister der har nøje kendskab til vilkårene på området. Desuden får du anledning til hjælpende service, hvis du forvoldes dilemmaer i forbindelse med din ordre.

Tilmed er det smart at man er sat ind i de mest betydningsfulde vilkår der har indvirkning på handlen, f.eks. hvilken byttepolitik e-handlen kører med. På grund af dette er det i øvrigt afgørende, at man stadig sikrer ens faktura e-mail, således man i fremtiden kan påvise sin bestilling, om man er dame eller herre.

Indkøb via nettet vokser kraftigt

Trustpilot forærer dig ultra gode løsninger til at udforske en hel del øvrige kunders vurderinger og af den grund er det smart, at du betragter online shoppens ratings før du handler.

Facebook genererer på samme måde absolut gunstige muligheder for at få indblik i online butikkens troværdighed. Tilmed er der faktisk outlets på nettet hvor du kan publicere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket tilmed burde benyttes til at tage stilling til hvor tilfredse kunderne er.

Vores website er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har aftaler med en del internet forretninger når vi annoncerer butikkernes tilbud, og indhenter kommission i tilfælde af at en af vores brugere udfører et køb.

Informationer omkring varer og online selskaber vedligeholdes jævnligt, men vi ønsker ikke at tage ansvar for forandringer der er udarbejdet siden vi sidst opdaterede vores informationer.