7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En lang række butikker på nettet yder i vore dage en hel del forskellige fragtmetoder. En der er meget populær er nu om stunder at afsende til en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente de købte varer når du har mulighed for det. Fragtløsningen er nemlig ret uproblematisk, og endda endvidere den mest letkøbte type af levering.

Du bør også udse dig at bestille varerne til levering til din bolig eller til hvor du arbejder. Fragtløsningen viser sig gennemsnitligt et hak mere omkostningsfuld, men lige så vel virkelig ligetil. Den prisbilligste leveringsmanér er utvivlsomt selv at hente varerne, men den mulighed stiller krav om at du lever i nærheden af online forhandlerens lager.

En del internet webshops reklamerer med 1 dags fragt på deres bedst sælgende varer, som alligevel kræver at ordren placeres før et givent klokkeslæt, så de har udsigt til at kunne nå at få ordren skippet afsted forinden pakkemedarbejderne har fri.

Visse e-firmaer byder på portofri fragt

Det har vist sig at være ultra ligetil for alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt diverse internet shops hos www.prozone.dk og med det motiv har masser af shops på nettet ikke kunne slippe for at sænke salgsværdien på en række af deres produkter – til børn og babyer, og yderligere også til damer og herrer – en hel del, og endda nogle gange frembyde fri fragt.

Til gengæld kan det alligevel være lønnende at eftergå nogle enkelte e-shops efter rabatkoder inden du gennemfører din handel, sådan at man ikke er i tvivl om at skaffe sig den bedste pris.

Du må alligevel huske på, at hvis en online shop forhandler varer til en udsalgspris som anses for uforståeligt tiltalende, kunne det undertiden være et kendetegn på en snydagtig e-handler. Kortkøb er heldigvis dækket ind under et reglement, der redder køberen overfor uoprigtige e-forretninger.

Generelt går vi ind for køb med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ burde du anvende et afdragstilbud som f.eks. ViaBill, når du ønsker at dække regningen over tid.

En påvisning af at netshoppen imødekommer de officielle regler

Forinden nogen bestiller i en e-shop kan de helt sikkert gennemlæse dens regler, det er dog for det meste ikke videre spændende.

En anden mulighed kunne derfor være at kigge hvorvidt internet forretningen er godkendt af e-mærket, fordi det typisk er et kendetegn for at e-butikken understøtter de gældende danske regler, foruden at online webshoppen fra tid til anden overvåges af jurister der forstår de gældende love. Dette er en god lejlighed til en hjælpende hånd, for så vidt du møder udfordringer med dit køb.

Yderligere er det prisværdigt at køberen er hensynstagende til de grundlæggende vedtægter der kan spille ind i forbindelse med købet, eksempelvis hvilken bytteret e-handlen anvender. I relation til det er det ydermere relevant, at man stadigvæk beholder ens faktura e-mail, således man i fremtiden vil kunne påvise købet, uafhængig om du leder efter en vare til en pige eller dreng.

Bestil til din privatbolig eller til adressen hvor du arbejder

Trustpilot yder faktisk hensigtsmæssige muligheder for at læse en hel del aktuelle konsumenters observationer og derved er det at foretrække, at du eksaminerer online butikkens vurderinger forinden du lægger din bestilling.

Facebook byder på ydermere egentlig værdifulde muligheder for at få indsigt i online webshoppens troværdighed. Derudover er der endda internet forhandlere hvor kunder kan udfærdige en omtale af deres købsoplevelse, som på samme måde burde udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Vores side er finansieret af annoncer. Vi samarbejder med diverse internet outlets derved at vi publicerer butikkernes varer, og indhenter kommission under forudsætning af at de brugere vi sender videre foretager en handel.

Data omkring tilbud og online virksomheder understøttes hyppigt, men vi giver ingen garanti imod rettelser der måtte være udarbejdet siden nyligste opdatering af de anvendte data.