7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Park Tool DCW-4 – Konusnøgle med 13 og 15mm kæbe

Varenummer (SKU): 763477002792 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 88,00

Denne DCW-1 konusnøgle er produceret til hjemme-mekanikkeren, som arbejder med cykelhjul og hjulnav. Modellen er med hhv. 13 og 15 mm. k&ael… … læs mere her

Er Park Tool DCW-4 - Konusnøgle med 13 og 15mm kæbe på lager?

Annonce
Køb Park Tool DCW-4 - Konusnøgle med 13 og 15mm kæbe

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Park Tool DCW-4 - Konusnøgle med 13 og 15mm kæbe

Park Tool DCW-4 – Konusnøgle med 13 og 15mm kæbe fra Park Tool

Park Tool DCW-4 – Konusnøgle med 13 og 15mm kæbe står på manges ønskeliste i cykelsporten. Hjulværktøj kategorien er også populær, når der skal findes cykeludstyr. Cykelpartner tilbyder bl.a. fri fragt hvis du køber for mere end kr. 299. Varen kan indenfor 365 dage sendes retur, hvis købet fortrydes. Er du løbet sur i jagten på godt cykeludstyr, kan løsningen være at købe produktet lige her, er det et sikkert valg i junglen af cykeludstyr. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på Park Tool DCW-4 – Konusnøgle med 13 og 15mm kæbe fra det populære mærke Park Tool, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. Når kilometerne rask væk forsvinder under hjulene, er det meget vigtigt ikke at dehydrere, så husk at have væske med. Drikkedunken på din cykel kan bare være fyldt med smagen af blåbær gennem energidrik.

Park Tool DCW-4 – Konusnøgle med 13 og 15mm kæbe kvalitets cykeludstyr

Park Tool DCW-4 – Konusnøgle med 13 og 15mm kæbe er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i varegruppen Hjulværktøj. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret med når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Park Tool DCW-4 – Konusnøgle med 13 og 15mm kæbe ved den velkendte shop Cykelpartner, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Fordele ved at købe Park Tool DCW-4 – Konusnøgle med 13 og 15mm kæbe online

Handler du varer i en dansk webbutik, får du andre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Derudover har du et meget større udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Park Tool DCW-4 – Konusnøgle med 13 og 15mm kæbe”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *