7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Speed Sensor Unit STEPS 540mm

Varenummer (SKU): 4524667515883 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 282,00

Hastigheds sensor anvendes til el-cykler der kører med Shimano Steps og Shimano Steps computer. Længden af ledningen er på 540 m… … læs mere her

Er Shimano Steps - Hastigheds Sensor - 540mm kabel - SM-DUE10 på lager?

Annonce
Køb Shimano Steps - Hastigheds Sensor - 540mm kabel - SM-DUE10

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Shimano Steps - Hastigheds Sensor - 540mm kabel - SM-DUE10

Shimano Steps – Hastigheds Sensor – 540mm kabel – SM-DUE10 fra Shimano

Shimano Steps – Hastigheds Sensor – 540mm kabel – SM-DUE10 har i lang tid været en af de bedst sælgende. Tilbehør til cykelcomputere kategorien er også populær, når der skal findes cykeludstyr. Cykelpartner bliver ofte betraget som den førende forhandler af cykeldele i hele Norden. Varen leveres med luksuriøse 365 dages returret. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med produktet her, og så behøver du ikke lede længere. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på Shimano Steps – Hastigheds Sensor – 540mm kabel – SM-DUE10 fra det meget kendte mærke Shimano, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. I den tid du sidder og nyder naturen på din cykel, skal du huske at have noget vand med. Væsken kan sagtens bare være smagen af blåbær gennem energidrik.

Shimano Steps – Hastigheds Sensor – 540mm kabel – SM-DUE10 kvalitets cykeludstyr

Shimano Steps – Hastigheds Sensor – 540mm kabel – SM-DUE10 er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den altid eftertragtede varekategori Tilbehør til cykelcomputere. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Shimano Steps – Hastigheds Sensor – 540mm kabel – SM-DUE10 hos onlineshoppen Cykelpartner, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være dette produkt. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Fordele ved at købe Shimano Steps – Hastigheds Sensor – 540mm kabel – SM-DUE10 online

Shoppes der produkter online, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, som gør det let at sammenligne priser, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Speed Sensor Unit STEPS 540mm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *