7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Sram – Paceline – Rotor for skivebremser – 140 mm 6 bolt

Varenummer (SKU): 710845851544 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 276,00

Denne Paceline rotor fra Sram er egnet til brug med skivebremsere og monteres med 6 bolt. Modellen findes i to forskellige størrelser, 140 m… … læs mere her

Er Sram - Paceline - Rotor for skivebremser - 140 mm 6 bolt på lager?

Annonce
Køb Sram - Paceline - Rotor for skivebremser - 140 mm 6 bolt

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Sram - Paceline - Rotor for skivebremser - 140 mm 6 bolt

Sram – Paceline – Rotor for skivebremser – 140 mm 6 bolt fra Sram

Sram – Paceline – Rotor for skivebremser – 140 mm 6 bolt står på manges ønskeliste i cykelsporten. Bremseskiver kategorien er også populær, når der skal findes cykeludstyr. Cykelpartner er nok den webshop i Danmark der har størst erfaring i at sælge cykeludstyr til hele Danmark. Produktet du ser på her kan indenfor 365 dage sendes retur, hvis købet fortrydes. Når du jagter cykeludstyr, kan du gøre det ret let for dig selv; det der skal i kurven er dette produkt, du bliver i hvert fald glad for dit køb. Det er et godt køb, og specielt når der også er prisgaranti på Sram – Paceline – Rotor for skivebremser – 140 mm 6 bolt fra det rigtig fede mærke Sram, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. Når landevejen eller skovbunden ligger for dine fødder og du sidder på cyklen, skal du huske at have noget vand med. Væskeindtaget kan sagtens være energidrik der smager af appelsin.

Sram – Paceline – Rotor for skivebremser – 140 mm 6 bolt kvalitets cykeludstyr

Sram – Paceline – Rotor for skivebremser – 140 mm 6 bolt kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i vores varekategori Bremseskiver. Der kommer hele hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Sram – Paceline – Rotor for skivebremser – 140 mm 6 bolt i den kendte webshop Cykelpartner, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på dette produkt. Når der handles i webshop er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Fordele ved at købe Sram – Paceline – Rotor for skivebremser – 140 mm 6 bolt online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Når du handler online er du også fri for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Sram – Paceline – Rotor for skivebremser – 140 mm 6 bolt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *