7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Shimano Deore – Akselsæt til fornav – 100mm x 15mm E-Thru – HB-MT410

Varenummer (SKU): 4550170876487 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 199,00

(38 kundeanmeldelser)

Dette komplette akselsæt består af en 100 mm. lang E-Thru aksel med tilhørende lejer og konus – passer til Shimano fornav mode… … læs mere her

Er Shimano Deore - Akselsæt til fornav - 100mm x 15mm E-Thru - HB-MT410 på lager?

Annonce
Køb Shimano Deore - Akselsæt til fornav - 100mm x 15mm E-Thru - HB-MT410

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Shimano Deore - Akselsæt til fornav - 100mm x 15mm E-Thru - HB-MT410

Shimano Deore – Akselsæt til fornav – 100mm x 15mm E-Thru – HB-MT410 fra Shimano

Shimano Deore – Akselsæt til fornav – 100mm x 15mm E-Thru – HB-MT410 er en af de best sælgende i sin kategori. Reservedele til nav er blandt de bedst sælgende kategorier. Cykelpartner mener mange er den førende cykelshop i hele Danmark. Produktet er med 365 dages returret godt sikret mod fortrydelse af dig køb. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med vare her på siden, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Tænk også på at du får prisgaranti på Shimano Deore – Akselsæt til fornav – 100mm x 15mm E-Thru – HB-MT410 fra det rigtig fede mærke Shimano, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. I den tid du sidder og nyder naturen på din cykel, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Væskeindtaget kan sagtens være energi drik med smagen af bær.

Shimano Deore – Akselsæt til fornav – 100mm x 15mm E-Thru – HB-MT410 kvalitets cykeludstyr

Shimano Deore – Akselsæt til fornav – 100mm x 15mm E-Thru – HB-MT410 er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i kategorien Reservedele til nav. Der kommer hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Shimano Deore – Akselsæt til fornav – 100mm x 15mm E-Thru – HB-MT410 i webshoppen Cykelpartner, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Fordele ved at købe Shimano Deore – Akselsæt til fornav – 100mm x 15mm E-Thru – HB-MT410 online

Købes der ind i en webshop, er du stillet lidt bedre, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel køen er der slet ikke, når du handler online, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

38 reviews for Shimano Deore - Akselsæt til fornav - 100mm x 15mm E-Thru - HB-MT410

Vær den første til at anmelde “Shimano Deore – Akselsæt til fornav – 100mm x 15mm E-Thru – HB-MT410”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *