7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Shimano XTR – Rotor til skivebremser – 180mm CL til center lock

Varenummer (SKU): 4524667341024 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 539,00

(76 kundeanmeldelser)

Her får du en Shimano XTR RT-MT900 bremserotor til center-lock-system. Rotoren har en diameter på 140-203 mm og er fremstillet med Ice … … læs mere her

Er Shimano MT900 - Rotor til skivebremser - 180mm - Til center lock på lager?

Annonce
Køb Shimano MT900 - Rotor til skivebremser - 180mm - Til center lock

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Shimano MT900 - Rotor til skivebremser - 180mm - Til center lock

Shimano MT900 – Rotor til skivebremser – 180mm – Til center lock fra Shimano

Shimano MT900 – Rotor til skivebremser – 180mm – Til center lock er ret populær cykelentiuasten. Bremseskiver er kategorien som rigtig mange ønsker sig noget fra. Cykelpartner føler folk sig trygge ved at handle hos, både på grund af den gode service og deres lange historie. Produktet kan du bytte op til hele 365 dage efter du har bestilt den. Er du løbet sur i jagten på godt cykeludstyr, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med varen her, du bliver i hvert fald glad for dit køb. Du skal også huske på, at der er prisgaranti på Shimano MT900 – Rotor til skivebremser – 180mm – Til center lock fra det rigtig fede mærke Shimano, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. Når landevejen eller skovbunden ligger for dine fødder og du sidder på cyklen, skal du ikke lave beynderfejlen og ikke have noget væske med. Væsken kan sagtens bare være energidrik med citrussmag.

Shimano MT900 – Rotor til skivebremser – 180mm – Til center lock kvalitets cykeludstyr

Shimano MT900 – Rotor til skivebremser – 180mm – Til center lock ligger på hylden i det store sortiment der er i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Bremseskiver. Der følger også hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Shimano MT900 – Rotor til skivebremser – 180mm – Til center lock hos den populære shop Cykelpartner, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også produktet er på siden. Købes der ind i online webshops sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Fordele ved at købe Shimano MT900 – Rotor til skivebremser – 180mm – Til center lock online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, får du andre fordele, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

76 reviews for Shimano XTR - Rotor til skivebremser - 180mm CL til center lock

Vær den første til at anmelde “Shimano XTR – Rotor til skivebremser – 180mm CL til center lock”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *