7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

MET Rivale Mips – Cykelhjelm – Hvid – Str. 56-58 cm

Varenummer (SKU): 8015190269719 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 899,00

(46 kundeanmeldelser)

Med denne hjelm fra MET får du en sikker og behagelig hjelm med en overlegen stil. Hjelmen er med EPS-foring og 18 ventilationshuller, s&arin… … læs mere her

Er MET Rivale Mips - Cykelhjelm - Hvid - Str. 56-58 cm på lager?

Annonce
Køb MET Rivale Mips - Cykelhjelm - Hvid - Str. 56-58 cm

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
MET Rivale Mips - Cykelhjelm - Hvid - Str. 56-58 cm

MET Rivale Mips – Cykelhjelm – Hvid – Str. 56-58 cm fra Met

MET Rivale Mips – Cykelhjelm – Hvid – Str. 56-58 cm kan være med til at give din cykling et løft. Cykelhjelm til race er blandt de bedst sælgende kategorier. Cykelpartner er nok shoppen hvor du finder fleste cykeldele samlet ét sted. Vare du kigger på er med 365 dages returret godt sikret mod fortrydelse af dig køb. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, er hjælpen lige her, og den hedder produktet her, du bliver i hvert fald glad for dit køb. Og nå ja, så er der jo også prisgaranti på MET Rivale Mips – Cykelhjelm – Hvid – Str. 56-58 cm fra det populære mærke Met, som du har set i cykelsportens verden. Når du er ude at cykle, skal du huske at have noget vand med. Drikkedunken på din cykel kan bare være fyldt med energidrik der smager af appelsin.

MET Rivale Mips – Cykelhjelm – Hvid – Str. 56-58 cm kvalitets cykeludstyr

MET Rivale Mips – Cykelhjelm – Hvid – Str. 56-58 cm er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den eftertragtede varegruppe Cykelhjelm til race. Der følger også hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din MET Rivale Mips – Cykelhjelm – Hvid – Str. 56-58 cm ved den velkendte shop Cykelpartner, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her går mange på jagt efter deres mål, som jo fx kan være denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Fordele ved at købe MET Rivale Mips – Cykelhjelm – Hvid – Str. 56-58 cm online

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

46 reviews for MET Rivale Mips - Cykelhjelm - Hvid - Str. 56-58 cm

Vær den første til at anmelde “MET Rivale Mips – Cykelhjelm – Hvid – Str. 56-58 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *