7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

KMC Gearhjul – 3/32 – 19T – Til Shimano – Sort

Varenummer (SKU): 8719189051063 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 59,00

(11 kundeanmeldelser)

Dette KMC 3/32 gearhjul er kompatibel med Shimano. Modellen er med 19 tænder.  Specifikationer KMC Gearhjul Passer til Shimano  19… … læs mere her

Er KMC Gearhjul - 3/32 - 19T - Til Shimano - Sort på lager?

Annonce
Køb KMC Gearhjul - 3/32 - 19T - Til Shimano - Sort

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
KMC Gearhjul - 3/32 - 19T - Til Shimano - Sort

KMC Gearhjul – 3/32 – 19T – Til Shimano – Sort fra KMC

KMC Gearhjul – 3/32 – 19T – Til Shimano – Sort står på manges ønskeliste i cykelsporten. Klinger er kategorien fra øverste hylde som mange vælger at købe fra. Cykelpartner kendes af rigtig mange som det bedste sted at købe cykeludstyr. Produktet du ser på her kan indenfor 365 dage sendes retur, hvis købet fortrydes. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan du gøre det ret let for dig selv; det der skal i kurven er dette produkt, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på KMC Gearhjul – 3/32 – 19T – Til Shimano – Sort fra det meget kendte mærke KMC, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. I de perioder hvor du er ude på din cykel, er det vigtigt at huske at indtage væske undevejs. Væsken kan sagtens bare være ganske almindeligt vand fra hanen.

KMC Gearhjul – 3/32 – 19T – Til Shimano – Sort kvalitets cykeludstyr

KMC Gearhjul – 3/32 – 19T – Til Shimano – Sort er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i kategorien Klinger. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin KMC Gearhjul – 3/32 – 19T – Til Shimano – Sort hos onlineshoppen Cykelpartner, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på denne vare. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Fordele ved at købe KMC Gearhjul – 3/32 – 19T – Til Shimano – Sort online

Hvis du shopper online, er du stillet lidt bedre, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

11 reviews for KMC Gearhjul - 3/32 - 19T - Til Shimano - Sort

Vær den første til at anmelde “KMC Gearhjul – 3/32 – 19T – Til Shimano – Sort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *