7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Sprocket 15T 11-Speed

Varenummer (SKU): 4524667844983 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 39,00

(93 kundeanmeldelser)

Denne 15 tands klinge anvendes til Shimano XT 11 gears kassette model CS-M8000 og som 3. yderste position. Egnet til brug på MTB. Specifikati… … læs mere her

Er Shimano XT - Tandhjul 15 tands for 11 gears kassette - CS-M8000 på lager?

Annonce
Køb Shimano XT - Tandhjul 15 tands for 11 gears kassette - CS-M8000

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Shimano XT - Tandhjul 15 tands for 11 gears kassette - CS-M8000

Shimano XT – Tandhjul 15 tands for 11 gears kassette – CS-M8000 fra Shimano

Shimano XT – Tandhjul 15 tands for 11 gears kassette – CS-M8000 fungerer rigtig godt i sit rette element. Kassetter er en af de populære kategorier i cykelverdenen. Cykelpartner er altid shoppen, der har de nyeste cykeldele. Produktet du ser på her kan returneres til shoppen igen inden for 365 dage, hvis du fortryder dit køb. Er du løbet sur i jagten på godt cykeludstyr, kan du gøre det ret let for dig selv; det der skal i kurven er dette produkt, det er et godt produkt og kvaliteten er i orden. Tænk også på at du får prisgaranti på Shimano XT – Tandhjul 15 tands for 11 gears kassette – CS-M8000 og du kender garanteret mærket Shimano, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. I de perioder hvor du er ude på din cykel, skal din drikkedunk være fyldt op, så du har noget væske. Denne væske kan fx være energi drik med smagen af bær.

Shimano XT – Tandhjul 15 tands for 11 gears kassette – CS-M8000 kvalitets cykeludstyr

Shimano XT – Tandhjul 15 tands for 11 gears kassette – CS-M8000 er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den eftertragtede varegruppe Kassetter. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Shimano XT – Tandhjul 15 tands for 11 gears kassette – CS-M8000 online hos webshoppen Cykelpartner, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Fordele ved at købe Shimano XT – Tandhjul 15 tands for 11 gears kassette – CS-M8000 online

Når webshops leverer dine produkter, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

93 reviews for Sprocket 15T 11-Speed

Vær den første til at anmelde “Sprocket 15T 11-Speed”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *