7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Trek Marlin 5 – Red XS

Varenummer (SKU): 601842521168 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 4.799,00

(24 kundeanmeldelser)

Trek Marlin 5 er en god mountainbike med et let aluminiumstel med indvendig kabelføring, 16 Shimano gear og hydrauliske skivebremser. Stelle… … læs mere her

Er Trek Marlin 5 - Red XS på lager?

Annonce
Køb Trek Marlin 5 - Red XS

Beskrivelse

  • Produkt: Trek Marlin 5 – Red XS
  • Mærke: Trek
  • Pris: kr. 4799.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (Ja, det er et helt år!)

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Trek Marlin 5 - Red XS

Trek Marlin 5 – Red XS fra Trek

Trek Marlin 5 – Red XS har i lang tid været en af de bedst sælgende. Mountainbike er en af de populære kategorier i cykelverdenen. Cykelpartner har med ret stor sandsynlighed det cykeludstyr du lige står og mangler. Produktet du ser på her har 365 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, kan du gøre som andre før dig og købe varen her, både produktet og kvaliteten er blandt det bedste. Det spiller også ind i beslutningen, at der er prisgaranti på Trek Marlin 5 – Red XS fra det anerkendte mærke Trek, som du har set i cykelsportens verden. Når landevejen eller skovbunden ligger for dine fødder og du sidder på cyklen, skal du huske at have noget vand med. Din drikkedunk kan du fylde med ganske almindeligt vand fra hanen.

Trek Marlin 5 – Red XS kvalitets cykeludstyr

Trek Marlin 5 – Red XS er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores gruppe af varer Mountainbike. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Trek Marlin 5 – Red XS fra den meget brugte forhandler Cykelpartner, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder mange det de leder efter, deriblandt også det produkt på denne side. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Fordele ved at købe Trek Marlin 5 – Red XS online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, får du andre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når produkterne er købt online, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

24 reviews for Trek Marlin 5 - Red XS

Vær den første til at anmelde “Trek Marlin 5 – Red XS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *