7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Shimano CL900 – Rotor Road – Ice-Tech Freeza heat 160 mm – Til center lock Ext.

Varenummer (SKU): 4550170232757 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 599,00

(93 kundeanmeldelser)

Denne bremserotor fra Shimano, model RT-CL900, har en diameter på 140-160 mm. Rotoren er fremstillet med Ice Technologi, der reducerer varmen… … læs mere her

Er Shimano CL900 - Rotor Road - Ice-Tech Freeza heat 160 mm - Til center lock Ext. på lager?

Annonce
Køb Shimano CL900 - Rotor Road - Ice-Tech Freeza heat 160 mm - Til center lock Ext.

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Shimano CL900 - Rotor Road - Ice-Tech Freeza heat 160 mm - Til center lock Ext.

Shimano CL900 – Rotor Road – Ice-Tech Freeza heat 160 mm – Til center lock Ext. fra Shimano

Shimano CL900 – Rotor Road – Ice-Tech Freeza heat 160 mm – Til center lock Ext. er blandt de eftertragtede cykeldele. Bremseskiver er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Cykelpartner er din one-stop webshop, når det handler om cykeldele. Varen leveres med luksuriøse 365 dages returret. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er hjælpen lige her, og den hedder produktet lige her, er det et sikkert valg i junglen af cykeludstyr. Overvej også lige at der er prisgaranti på Shimano CL900 – Rotor Road – Ice-Tech Freeza heat 160 mm – Til center lock Ext. fra det meget kendte mærke Shimano, der i mange år har været et af de førende. Når landevejen eller skovbunden ligger for dine fødder og du sidder på cyklen, er det vigtigt, du tænker på at kroppen har brug for væske undevejs. Væsken kan sagtens bare være energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Shimano CL900 – Rotor Road – Ice-Tech Freeza heat 160 mm – Til center lock Ext. kvalitets cykeludstyr

Shimano CL900 – Rotor Road – Ice-Tech Freeza heat 160 mm – Til center lock Ext. er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den altid eftertragtede varekategori Bremseskiver. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Shimano CL900 – Rotor Road – Ice-Tech Freeza heat 160 mm – Til center lock Ext. i webshoppen Cykelpartner, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, deriblandt også dette produkt. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Fordele ved at købe Shimano CL900 – Rotor Road – Ice-Tech Freeza heat 160 mm – Til center lock Ext. online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, som gør det let at sammenligne priser, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

93 reviews for Shimano CL900 - Rotor Road - Ice-Tech Freeza heat 160 mm - Til center lock Ext.

Vær den første til at anmelde “Shimano CL900 – Rotor Road – Ice-Tech Freeza heat 160 mm – Til center lock Ext.”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *