7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Nishiki Comp Nine – Silver 22″

Varenummer (SKU): 5712700021531 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 8.299,00

(91 kundeanmeldelser)

Nishiki Comp Nine er en kvalitetscykel designet til hurtige byture. Den er udstyret med 9 Shimano gear og hydrauliske skivebremser, samt et let og … … læs mere her

Er Nishiki Comp Nine - Silver 22

Annonce
Køb Nishiki Comp Nine - Silver 22

Beskrivelse

  • Produkt: Nishiki Comp Nine – Silver 22″
  • Mærke: Nishiki
  • Pris: kr. 8299.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (Ja, det er et helt år!)

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Nishiki Comp Nine - Silver 22

Nishiki Comp Nine – Silver 22″ fra Nishiki

Nishiki Comp Nine – Silver 22″ er ret populær cykelentiuasten. Citybikes er den gode katagori der indeholder rigtig mange varer. Cykelpartner er din one-stop webshop, når det handler om cykeldele. Produktet har automatisk op til 365 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Når du jagter cykeludstyr, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt denne vare, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Du skal også huske på, at der er prisgaranti på Nishiki Comp Nine – Silver 22″ fra vores eftertragtede mærke Nishiki, som er kendt i cykelverdenen. I de perioder hvor du er ude på din cykel, er det vigtigt at huske at indtage væske undevejs. Drikkedunken på din cykel kan bare være fyldt med ganske almindeligt vand fra hanen.

Nishiki Comp Nine – Silver 22″ kvalitets cykeludstyr

Nishiki Comp Nine – Silver 22″ er klar til dig her i shoppen. Du finder den i vores gruppe af varer Citybikes. Du får også hele hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Nishiki Comp Nine – Silver 22″ hos den populære shop Cykelpartner, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder du noget for alle, som jo fx kan være denne vare. Når du handler online er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Fordele ved at købe Nishiki Comp Nine – Silver 22″ online

Handler du varer i en dansk webbutik, er du sikret lidt bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, så vælg det, der passer bedst til dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

91 reviews for Nishiki Comp Nine - Silver 22"

Vær den første til at anmelde “Nishiki Comp Nine – Silver 22″”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *