7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Trek Marlin 4 – Blue XL

Varenummer (SKU): 0601842863107 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 4.599,00

(25 kundeanmeldelser)

Trek Marlin 4 er en god begynder-mountainbike med et stærkt aluminiumstel, 21 Shimano gear og skivebremser. Forgaflen har affjedring, s&aring… … læs mere her

Er Trek Marlin 4 - Blue XL på lager?

Annonce
Køb Trek Marlin 4 - Blue XL

Beskrivelse

  • Produkt: Trek Marlin 4 – Blue XL
  • Mærke: Trek
  • Pris: kr. 4599.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (Ja, det er et helt år!)

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Trek Marlin 4 - Blue XL

Trek Marlin 4 – Blue XL fra Trek

Trek Marlin 4 – Blue XL står på manges ønskeliste i cykelsporten. Mountainbike kategorien har nogle af de fedeste ting, når du cykler. Cykelpartner bliver ofte betraget som den førende forhandler af cykeldele i hele Norden. Vare du kigger på kan du bytte op til hele 365 dage efter du har bestilt den. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med produktet her, og så kan du glæde dig over at have fundet det her. Det er et godt køb, og specielt når der også er prisgaranti på Trek Marlin 4 – Blue XL fra det rigtig fede mærke Trek, som er kendt i cykelverdenen. Når du får dit motionskick på din cykel, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Denne væske kan fx være energi drik med smagen af bær.

Trek Marlin 4 – Blue XL kvalitets cykeludstyr

Trek Marlin 4 – Blue XL ligger på hylden i det store sortiment der er i den altid eftertragtede varekategori Mountainbike. Der følger også hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Trek Marlin 4 – Blue XL i webshoppen Cykelpartner, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, det kan jo passende være dette produkt. Køber du varer online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Fordele ved at købe Trek Marlin 4 – Blue XL online

Køber du varer online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

25 reviews for Trek Marlin 4 - Blue XL

Vær den første til at anmelde “Trek Marlin 4 – Blue XL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *