7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Avenue Broadway – Blue 50 cm

Varenummer (SKU): 5712705004461 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 10.499,00

(50 kundeanmeldelser)

Avenue Broadway er en elegant og avanceret damecykel med et unikt design. Cyklen har en hurtig og sporty kørestilling. Denne citybike er uds… … læs mere her

Er Avenue Broadway - Blue 50 cm på lager?

Annonce
Køb Avenue Broadway - Blue 50 cm

Beskrivelse

  • Produkt: Avenue Broadway – Blue 50 cm
  • Mærke: Avenue
  • Pris: kr. 10499.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (Ja, det er et helt år!)

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Avenue Broadway - Blue 50 cm

Avenue Broadway – Blue 50 cm fra Avenue

Avenue Broadway – Blue 50 cm står på manges ønskeliste i cykelsporten. Citybikes er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Cykelpartner er nok Danmarks mest populære online shop, når der skal købescykeludstyr. Varen kan returneres til shoppen igen inden for 365 dage, hvis du fortryder dit køb. Er du løbet sur i jagten på godt cykeludstyr, er det et sikkert valg, hvis du køber dette produkt, og du er ikke den eneste, der har købt det her. Du skal også huske på, at der er prisgaranti på Avenue Broadway – Blue 50 cm fra det populære mærke Avenue, der i mange år har været et af de førende. Når landevejen eller skovbunden ligger for dine fødder og du sidder på cyklen, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Din drikkedunk kan du fylde med energidrik der smager af appelsin.

Avenue Broadway – Blue 50 cm kvalitets cykeludstyr

Avenue Broadway – Blue 50 cm fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i kategorien Citybikes. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Avenue Broadway – Blue 50 cm ved den velkendte shop Cykelpartner, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er priserne mere attraktive end i butikkerne- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Fordele ved at købe Avenue Broadway – Blue 50 cm online

Når du handler online, får du andre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, en del shops efterhånden giver endnu mere end standard returretten og giver meget længere returtid. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I onlineshoppen er der ingen kø køen er der slet ikke, når du handler online, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

50 reviews for Avenue Broadway - Blue 50 cm

Vær den første til at anmelde “Avenue Broadway – Blue 50 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *