7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Liv Giant Tempt 1 – Medium

Varenummer (SKU): 4712878768543 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 7.999,00

(46 kundeanmeldelser)

Liv Giant Tempt 1 er en dame mountainbike til MTB træning og til cykelløb på motionsplan. Stel og udstyr er fremstillet specielt… … læs mere her

Er Liv Giant Tempt 1 - Medium på lager?

Annonce
Køb Liv Giant Tempt 1 - Medium

Beskrivelse

  • Produkt: Liv Giant Tempt 1 – Medium
  • Mærke: Giant
  • Pris: kr. 7999.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (Ja, det er et helt år!)

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Liv Giant Tempt 1 - Medium

Liv Giant Tempt 1 – Medium fra Giant

Liv Giant Tempt 1 – Medium står på manges ønskeliste i cykelsporten. Mountainbike kategorien har nogle af de fedeste ting, når du cykler. Cykelpartner mener mange er den førende cykelshop i hele Danmark. Produktet du ser på her leveres med luksuriøse 365 dages returret. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, kan løsningen være at købe produktet her, det er et godt produkt og kvaliteten er i orden. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på Liv Giant Tempt 1 – Medium fra det populære mærke Giant, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. Når kilometerne rask væk forsvinder under hjulene, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Drikkedunken på din cykel kan bare være fyldt med ganske almindeligt vand fra hanen.

Liv Giant Tempt 1 – Medium kvalitets cykeludstyr

Liv Giant Tempt 1 – Medium findes stadig i Top-10 eller tæt på i den populære kategori Mountainbike. Og hey – du får jo også lige hele 365 dages returret med din pakke når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Liv Giant Tempt 1 – Medium i den kendte webshop Cykelpartner, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Når du handler online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Fordele ved at købe Liv Giant Tempt 1 – Medium online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når du har handlet dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

46 reviews for Liv Giant Tempt 1 - Medium

Vær den første til at anmelde “Liv Giant Tempt 1 – Medium”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *