7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Trek FX+ 2 – Blue Sage XL

Varenummer (SKU): 601842671917 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 18.399,00

(54 kundeanmeldelser)

Trek FX+ 2 er en let elcykel med en sporty kørestilling. Cyklen er udstyret 9 udvendige Shimano gear og hydrauliske skivebremser. Den levere… … læs mere her

Er Trek FX+ 2 - Blue Sage XL på lager?

Annonce
Køb Trek FX+ 2 - Blue Sage XL

Beskrivelse

  • Produkt: Trek FX+ 2 – Blue Sage XL
  • Mærke: Trek
  • Pris: kr. 18399.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (Ja, det er et helt år!)

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Trek FX+ 2 - Blue Sage XL

Trek FX+ 2 – Blue Sage XL fra Trek

Trek FX+ 2 – Blue Sage XL kan være med til at give din cykling et løft. Elcykel er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Cykelpartner har med ret stor sandsynlighed det cykeludstyr du lige står og mangler. Vare du kigger på kan indenfor 365 dage sendes retur, hvis købet fortrydes. Når du jagter cykeludstyr, kan du gøre det ret let for dig selv; det der skal i kurven er produktet her, og så kan du glæde dig over at have fundet det her. Det er bestemt også værd at tage med, at der er prisgaranti på Trek FX+ 2 – Blue Sage XL og du kender garanteret mærket Trek, som er kendt i cykelverdenen. Når du er kommet afsted på din cykel ud i det blå, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Din drikkedunk kan du fylde med energi drik med smagen af bær.

Trek FX+ 2 – Blue Sage XL kvalitets cykeludstyr

Trek FX+ 2 – Blue Sage XL findes stadig i Top-10 eller tæt på i kategorien Elcykel. Du får oven i købet hele 365 dages returret med når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Trek FX+ 2 – Blue Sage XL ved den velkendte shop Cykelpartner, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er priserne bedre- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Fordele ved at købe Trek FX+ 2 – Blue Sage XL online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, som gør det let at sammenligne priser, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

54 reviews for Trek FX+ 2 - Blue Sage XL

Vær den første til at anmelde “Trek FX+ 2 – Blue Sage XL”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *