7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Sram Rival eTap – Bremsekaliber AXS HRD – Front eller bag – Flat mount

Varenummer (SKU): 710845866685 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 429,00

(58 kundeanmeldelser)

Hydraulisk bremsekaliber til Sram Rivel eTap skivebremser, kan bruges både til for eller bag. Specifikationer Fabrikat: Sram Model: Rival eT… … læs mere her

Er Sram Rival eTap - Bremsekaliber AXS HRD - Front eller bag - Flat mount på lager?

Annonce
Køb Sram Rival eTap - Bremsekaliber AXS HRD - Front eller bag - Flat mount

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Sram Rival eTap - Bremsekaliber AXS HRD - Front eller bag - Flat mount

Sram Rival eTap – Bremsekaliber AXS HRD – Front eller bag – Flat mount fra Sram

Sram Rival eTap – Bremsekaliber AXS HRD – Front eller bag – Flat mount får mange til at få et ekstra smil på læben. Skivebremser kategorien indeholder mange eftertragtede varer. Cykelpartner er altid shoppen, der har de nyeste cykeldele. Varen kan du bytte op til hele 365 dage efter du har bestilt den. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med dette produkt, det er et godt produkt og kvaliteten er i orden. Og du finder det ikke billigere, for der er prisgaranti på Sram Rival eTap – Bremsekaliber AXS HRD – Front eller bag – Flat mount fra vores eftertragtede mærke Sram, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. Når kilometerne rask væk forsvinder under hjulene, skal din drikkedunk være fyldt op, så du har noget væske. Væsken du indtager under cyklingen kan være smagen af blåbær gennem energidrik.

Sram Rival eTap – Bremsekaliber AXS HRD – Front eller bag – Flat mount kvalitets cykeludstyr

Sram Rival eTap – Bremsekaliber AXS HRD – Front eller bag – Flat mount er efter stor efterspørgsel tilføjet i den populære kategori Skivebremser. Vidste du, at du også får hele 365 dages returret med når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Sram Rival eTap – Bremsekaliber AXS HRD – Front eller bag – Flat mount online hos webshoppen Cykelpartner, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg dette produkt. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Fordele ved at købe Sram Rival eTap – Bremsekaliber AXS HRD – Front eller bag – Flat mount online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, en del shops efterhånden giver endnu mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Når du handler online er du også fri for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

58 reviews for Sram Rival eTap - Bremsekaliber AXS HRD - Front eller bag - Flat mount

Vær den første til at anmelde “Sram Rival eTap – Bremsekaliber AXS HRD – Front eller bag – Flat mount”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *