7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Avenue Airbase – White 53 cm

Varenummer (SKU): 5712705005161 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 10.999,00

(32 kundeanmeldelser)

Avenue Airbase er en smart dame citybike med 9 udvendige Shimano gear og hydrauliske skivebremser. Stellet er fremstillet i aluminium med usynlige … … læs mere her

Er Avenue Airbase - White 53 cm på lager?

Annonce
Køb Avenue Airbase - White 53 cm

Beskrivelse

  • Produkt: Avenue Airbase – White 53 cm
  • Mærke: Avenue
  • Pris: kr. 10999.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (Ja, det er et helt år!)

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Avenue Airbase - White 53 cm

Avenue Airbase – White 53 cm fra Avenue

Avenue Airbase – White 53 cm får mange til at få et ekstra smil på læben. Citybikes er blandt de bedst sælgende kategorier. Cykelpartner er din one-stop webshop, når det handler om cykeldele. Produktet du ser på her leveres med luksuriøse 365 dages returret. Er du løbet sur i jagten på godt cykeludstyr, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med produktet lige her, det er et godt produkt og kvaliteten er i orden. Husk også at der er prisgaranti på Avenue Airbase – White 53 cm fra det meget kendte mærke Avenue, som mange i cykelsporten nikker genkendende til. Når landevejen eller skovbunden ligger for dine fødder og du sidder på cyklen, har din motor, som jo er kroppen, brug for at indtage væske. Væsken du indtager under cyklingen kan være energidrik med citrussmag.

Avenue Airbase – White 53 cm kvalitets cykeludstyr

Avenue Airbase – White 53 cm fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i kategorien Citybikes. Det er ret godt at du får hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Avenue Airbase – White 53 cm ved den velkendte shop Cykelpartner, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Fordele ved at købe Avenue Airbase – White 53 cm online

Købes der ind i en webshop, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

32 reviews for Avenue Airbase - White 53 cm

Vær den første til at anmelde “Avenue Airbase – White 53 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *