7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Dæk 26×1,5 Panaracer Tourguard Plus – 4,5mm gummi indlæg

Varenummer (SKU): 4931253009648 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 169,00

Dækket vejer 870 gram. Sort dæk med reflekssider. Panaracer Tourguard Plus er et super pålidelig dæk til bykørsel, t… … læs mere her

Er Dæk 26x1,5 Panaracer Tourguard Plus - 4,5mm gummi indlæg på lager?

Annonce
Køb Dæk 26x1,5 Panaracer Tourguard Plus - 4,5mm gummi indlæg

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Dæk 26x1,5 Panaracer Tourguard Plus - 4,5mm gummi indlæg

Dæk 26×1,5 Panaracer Tourguard Plus – 4,5mm gummi indlæg fra Panaracer

Dæk 26×1,5 Panaracer Tourguard Plus – 4,5mm gummi indlæg fungerer rigtig fint til både børn, unge og voksne. Cykeldæk er kategorien fra øverste hylde som mange vælger at købe fra. Cykelpartner er altid shoppen, der har de nyeste cykeldele. Vare du kigger på har automatisk op til 365 dages returret såfremt du måtte fortryde dit køb. Når du jagter cykeludstyr, kan du gøre som andre før dig og købe produktet lige her, og så behøver du ikke lede længere. Det er et godt køb, og specielt når der også er prisgaranti på Dæk 26×1,5 Panaracer Tourguard Plus – 4,5mm gummi indlæg fra det meget kendte mærke Panaracer, der i mange år har været et af de førende. Når landevejen eller skovbunden ligger for dine fødder og du sidder på cyklen, skal din drikkedunk være fyldt op, så du har noget væske. Væskeindtaget kan sagtens være energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Dæk 26×1,5 Panaracer Tourguard Plus – 4,5mm gummi indlæg kvalitets cykeludstyr

Dæk 26×1,5 Panaracer Tourguard Plus – 4,5mm gummi indlæg fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den eftertragtede varegruppe Cykeldæk. Der kommer hele hele 365 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Dæk 26×1,5 Panaracer Tourguard Plus – 4,5mm gummi indlæg online hos webshoppen Cykelpartner, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Hos webshoppens store udvalg finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg det produkt på denne side. Når der handles i webshop kan priserne være lavere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Fordele ved at købe Dæk 26×1,5 Panaracer Tourguard Plus – 4,5mm gummi indlæg online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Dæk 26×1,5 Panaracer Tourguard Plus – 4,5mm gummi indlæg”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *