7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Giant Fathom E+ 2 – XX-Large

Varenummer (SKU): 4712878703780 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 19.999,00

(53 kundeanmeldelser)

Giant Fathom E+ 2 er en elmountainbike med en stærk centermotor med 70 Nm. Batteriet på 500 Wh er integreret i stellet og har str&oslas… … læs mere her

Er Giant Fathom E+ 2 - XX-Large på lager?

Annonce
Køb Giant Fathom E+ 2 - XX-Large

Beskrivelse

  • Produkt: Giant Fathom E+ 2 – XX-Large
  • Mærke: Giant
  • Pris: kr. 19999.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (Ja, det er et helt år!)

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Giant Fathom E+ 2 - XX-Large

Giant Fathom E+ 2 – XX-Large fra Giant

Giant Fathom E+ 2 – XX-Large er en af de best sælgende i sin kategori. Mountainbike er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Cykelpartner tilbyder bl.a. fri fragt hvis du køber for mere end kr. 299. Vare du kigger på leveres med luksuriøse 365 dages returret. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt vare her på siden, er det et sikkert valg i junglen af cykeludstyr. Det spiller også ind i beslutningen, at der er prisgaranti på Giant Fathom E+ 2 – XX-Large fra vores eftertragtede mærke Giant, der ofte ses i forbindelse med de store løb. Når du er ude at cykle, skal du ikke lave beynderfejlen og ikke have noget væske med. Væskeindtaget kan sagtens være energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Giant Fathom E+ 2 – XX-Large kvalitets cykeludstyr

Giant Fathom E+ 2 – XX-Large er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i den populære kategori Mountainbike. Du bliver ved købet også tildelt hele 365 dages returret med når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Giant Fathom E+ 2 – XX-Large i den kendte webshop Cykelpartner, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Fordele ved at købe Giant Fathom E+ 2 – XX-Large online

Køber du varer online, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

53 reviews for Giant Fathom E+ 2 - XX-Large

Vær den første til at anmelde “Giant Fathom E+ 2 – XX-Large”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *