7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Connect MR171 – Kugleleje til headset – 1,5″ – ø52 mm – Højde 7,5 mm

Varenummer (SKU): 8716706017175 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 119,00

(100 kundeanmeldelser)

Connect MR171 er det ideelle kugleleje til dit headset på din cykel. Med en indvendig diameter på 40 mm og en udvendig diameter p&aring… … læs mere her

Er Connect MR171 - Kugleleje til headset - 1,5

Annonce
Køb Connect MR171 - Kugleleje til headset - 1,5

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Connect MR171 - Kugleleje til headset - 1,5

Connect MR171 – Kugleleje til headset – 1,5″ – ø52 mm – Højde 7,5 mm fra Connect

Connect MR171 – Kugleleje til headset – 1,5″ – ø52 mm – Højde 7,5 mm fungerer rigtig godt i sit rette element. Styrfittings m.m. er vores rigtig populære kategori blandt alle vores varer. Cykelpartner bliver brugt af rigtig mange til at finde de cykeldele, de mangler. Varen har 365 dages returret, som er mange flere dage end loven kræver. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, så er du faktisk i mål, hvis du køber varen her, du bliver i hvert fald glad for dit køb. Det er bestemt også værd at tage med, at der er prisgaranti på Connect MR171 – Kugleleje til headset – 1,5″ – ø52 mm – Højde 7,5 mm fra det anerkendte mærke Connect, der ofte ses i forbindelse med de store løb. I de perioder hvor du er ude på din cykel, er det vigtigt, du tænker på at kroppen har brug for væske undevejs. Væskeindtaget kan sagtens være energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Connect MR171 – Kugleleje til headset – 1,5″ – ø52 mm – Højde 7,5 mm kvalitets cykeludstyr

Connect MR171 – Kugleleje til headset – 1,5″ – ø52 mm – Højde 7,5 mm er ret populær blandt alle vores varer i onlineshoppen i vores gruppe af varer Styrfittings m.m.. Din pakke kommer hjem til dig med hele 365 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Connect MR171 – Kugleleje til headset – 1,5″ – ø52 mm – Højde 7,5 mm hos den populære shop Cykelpartner, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, det kan jo passende være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop kan priserne være lavere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Fordele ved at købe Connect MR171 – Kugleleje til headset – 1,5″ – ø52 mm – Højde 7,5 mm online

Du skal have i tankerne, når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, og du kan finde webshops der giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

100 reviews for Connect MR171 - Kugleleje til headset - 1,5" - ø52 mm - Højde 7,5 mm

Vær den første til at anmelde “Connect MR171 – Kugleleje til headset – 1,5″ – ø52 mm – Højde 7,5 mm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *