7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Squirt Barrier Balm – Buksefedt – 100 g

Varenummer (SKU): 6009685090102 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 139,00

(35 kundeanmeldelser)

Med denne buksefedt fra Squirt kan du beskytte udsatte steder på din krop mod at få slid- og gnavesår fra dine cykelbukser mm. un… … læs mere her

Er Squirt Barrier Balm - Buksefedt - 100 g på lager?

Annonce
Køb Squirt Barrier Balm - Buksefedt - 100 g

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Squirt Barrier Balm - Buksefedt - 100 g

Squirt Barrier Balm – Buksefedt – 100 g fra Squirt

Squirt Barrier Balm – Buksefedt – 100 g fungerer rigtig fint til både børn, unge og voksne. Buksefedt & hudpleje er kategorien fra øverste hylde som mange vælger at købe fra. Cykelpartner er kendt som shoppen med de rigtige mærker til de rigtige priser. Produktet du ser på her giver dig mulighed for at fortryde købet helt op til 365 dage efter dit køb. Har du svært ved at finde det rigtige cykeludstyr, kan løsningen være at købe dette produkt, du bliver i hvert fald glad for dit køb. Det spiller også ind i beslutningen, at der er prisgaranti på Squirt Barrier Balm – Buksefedt – 100 g fra vores eftertragtede mærke Squirt, der i mange år har været et af de førende. Når du er kommet afsted på din cykel ud i det blå, skal du huske at have noget vand med. Væsken du indtager under cyklingen kan være energi drik med smagen af bær.

Squirt Barrier Balm – Buksefedt – 100 g kvalitets cykeludstyr

Squirt Barrier Balm – Buksefedt – 100 g ligger i toppen af listen med bedst sælgende varer i webshoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Buksefedt & hudpleje. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Squirt Barrier Balm – Buksefedt – 100 g i den kendte webshop Cykelpartner, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder mange det de leder efter, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Når du handler online sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Fordele ved at købe Squirt Barrier Balm – Buksefedt – 100 g online

Når du svinger kortet i de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, som gør det let at sammenligne priser, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

35 reviews for Squirt Barrier Balm - Buksefedt - 100 g

Vær den første til at anmelde “Squirt Barrier Balm – Buksefedt – 100 g”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *