7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Superior X-Road Comp GR – 52 cm S

Varenummer (SKU): 8592842174657 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 9.999,00

(103 kundeanmeldelser)

Superior X-Road Comp GR er en gravelbike, der kombinerer et let aluminiumsstel med en carbonforgaffel. Cyklen er udstyret med Shimano GRX 1×10 gear… … læs mere her

Er Superior X-Road Comp GR - 52 cm S på lager?

Annonce
Køb Superior X-Road Comp GR - 52 cm S

Beskrivelse

  • Produkt: Superior X-Road Comp GR – 52 cm S
  • Mærke: Superior
  • Pris: kr. 9999.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (Ja, det er et helt år!)

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Superior X-Road Comp GR - 52 cm S

Superior X-Road Comp GR – 52 cm S fra Superior

Superior X-Road Comp GR – 52 cm S står på manges ønskeliste i cykelsporten. Gravel cykler er nok en af de bedst sælgende kategorier i shoppen. Cykelpartner føler folk sig trygge ved at handle hos, både på grund af den gode service og deres lange historie. Produktet leveres med luksuriøse 365 dages returret. Er du løbet sur i jagten på godt cykeludstyr, kan du spille det sikre kort og fylde kurven med dette produkt, og så behøver du ikke lede længere. Her i shoppen får du oven i hatten også prisgaranti på Superior X-Road Comp GR – 52 cm S fra det anerkendte mærke Superior, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. Når du får dit motionskick på din cykel, er det vigtigt at huske at indtage væske undevejs. Din drikkedunk kan du fylde med energidrik der fået tilsat smag af hyldeblomst.

Superior X-Road Comp GR – 52 cm S kvalitets cykeludstyr

Superior X-Road Comp GR – 52 cm S kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den altid eftertragtede varekategori Gravel cykler. Du får også hele hele 365 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Superior X-Road Comp GR – 52 cm S ved den velkendte shop Cykelpartner, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Fordele ved at købe Superior X-Road Comp GR – 52 cm S online

Du skal have i tankerne, når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, og nogle webshops har valgt at give mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan faktisk sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

103 reviews for Superior X-Road Comp GR - 52 cm S

Vær den første til at anmelde “Superior X-Road Comp GR – 52 cm S”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *