7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Superior X-Road Comp GR – 54 cm M

Varenummer (SKU): 8592842174664 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 9.999,00

(29 kundeanmeldelser)

Superior X-Road Comp GR er en gravelbike, der kombinerer et let aluminiumsstel med en carbonforgaffel. Cyklen er udstyret med Shimano GRX 1×10 gear… … læs mere her

Er Superior X-Road Comp GR - 54 cm M på lager?

Annonce
Køb Superior X-Road Comp GR - 54 cm M

Beskrivelse

  • Produkt: Superior X-Road Comp GR – 54 cm M
  • Mærke: Superior
  • Pris: kr. 9999.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri fragt: Ja, ved køb over kr. 299
  • Returret: 365 dage (Ja, det er et helt år!)

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Superior X-Road Comp GR - 54 cm M

Superior X-Road Comp GR – 54 cm M fra Superior

Superior X-Road Comp GR – 54 cm M er ret populær cykelentiuasten. Gravel cykler kategorien har nogle af de fedeste ting, når du cykler. Cykelpartner er altid shoppen, der har de nyeste cykeldele. Varen kan du bytte op til hele 365 dage efter du har bestilt den. Når du jagter cykeludstyr, er det et sikkert valg, hvis du køber produktet lige her, og så kan du glæde dig over at have fundet det her. Du skal også huske på, at der er prisgaranti på Superior X-Road Comp GR – 54 cm M fra det meget kendte mærke Superior, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. I de perioder hvor du er ude på din cykel, skal din drikkedunk være fyldt op, så du har noget væske. Væskeindtaget kan sagtens være energidrik der smager af appelsin.

Superior X-Road Comp GR – 54 cm M kvalitets cykeludstyr

Superior X-Road Comp GR – 54 cm M er en af mange varer her på shoppen og findes i vores varekategori Gravel cykler. Det er ren luksus at få hele 365 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Superior X-Road Comp GR – 54 cm M hos den populære shop Cykelpartner, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Fordele ved at købe Superior X-Road Comp GR – 54 cm M online

Købes der ind i en webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

29 reviews for Superior X-Road Comp GR - 54 cm M

Vær den første til at anmelde “Superior X-Road Comp GR – 54 cm M”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *