7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Shimano XTR E-Thru boost-aksel – Til baghjul – 148 x 12mm – AX-MT700

Varenummer (SKU): 4524667392903 Kategori: Tag:
Flere billeder

kr. 419,00

Denne XTR quick release-aksel fra Shimano er en glimrende reservedel i god kvalitet. Den passer til mountainbikes der benytter et E-Thru-nav p&arin… … læs mere her

Er Shimano XTR E-Thru boost-aksel - Til baghjul - 148 x 12mm - AX-MT700 på lager?

Annonce
Køb Shimano XTR E-Thru boost-aksel - Til baghjul - 148 x 12mm - AX-MT700

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af her:
Shimano XTR E-Thru boost-aksel - Til baghjul - 148 x 12mm - AX-MT700

Shimano XTR E-Thru boost-aksel – Til baghjul – 148 x 12mm – AX-MT700 fra Shimano

Shimano XTR E-Thru boost-aksel – Til baghjul – 148 x 12mm – AX-MT700 får mange til at få et ekstra smil på læben. Quick release & stikaksler er en af de populære kategorier i cykelverdenen. Cykelpartner mener mange er den førende cykelshop i hele Danmark. Produktet kan byttes eller returneres indenfor 365 dage, hvis det alligevel ikke lige er dig. Når den hele rigtige del til din cykel skal findes, kan du gøre som andre før dig og købe varen her, du bliver i hvert fald glad for dit køb. Det er bestemt også værd at tage med, at der er prisgaranti på Shimano XTR E-Thru boost-aksel – Til baghjul – 148 x 12mm – AX-MT700 fra vores eftertragtede mærke Shimano, der er meget kendt blandt cykelentiuasterne. I de perioder hvor du er ude på din cykel, er det vigtigt at huske at indtage væske undevejs. Denne væske kan fx være energi drik med smagen af bær.

Shimano XTR E-Thru boost-aksel – Til baghjul – 148 x 12mm – AX-MT700 kvalitets cykeludstyr

Shimano XTR E-Thru boost-aksel – Til baghjul – 148 x 12mm – AX-MT700 kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den godt sælgende kategori Quick release & stikaksler. Der kommer hele hele 365 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Shimano XTR E-Thru boost-aksel – Til baghjul – 148 x 12mm – AX-MT700 fra den meget brugte forhandler Cykelpartner, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, det kan jo passende være det produkt på denne side. Når der handles i webshop er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Fordele ved at købe Shimano XTR E-Thru boost-aksel – Til baghjul – 148 x 12mm – AX-MT700 online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

Anmeldelser

Vær den første til at anmelde “Shimano XTR E-Thru boost-aksel – Til baghjul – 148 x 12mm – AX-MT700”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *